Ahad, 5 Disember 2010

ღ TENtang AKU dan DIA ღ

                                                  SALAM.........


URMMMMMMMM....CHAKKKKKKK!!!!!!!!..hahaha
          OK!!!!!!!!!......story hari imi  tentang kuar dengan teman yang ku kenal melalui pogram belia.....mule2 cimot nak cerita sedikit sebanyak lah tentang dia k......nama dia SITI NATRAH..duduk kat melaka,t mesti korang tertanye2 memang argh kat melaka tapi katne tue....hehe actualy aq pun xngat alamat n lokasi kediamannya...lalalalla dia cantik,sweet n baik....aq bersyukur sebab TUHAN temukan aq n dia.....amin k nama manja dia NAD jer,dia kaki karok n bowling....haha time mule2 aq rapat ngan dia kat taman botanikal  yang kat ayer keroh 2,time kem ICT anjuran SAHABAT BELIA.....urmmmm 2 jele kot....


Orait.....story seterusnya ea,hari nie nad pun rancang nak kua ngan aq g jalan2 sblum aq msuk blaja kat kolej...urmmmmmm so aq pun bored aq terima lah nak join dia g jalan2....dia pun ambik aq kat umah so kteowg nie minah rempit,jadi naik lah moto...hahaha tapi bukan lah minah rempit yang selalu buat jahat tue k,just minah rempit muslimah...lalalallala sepanjang aq knal ngan nad nie aq xpernah gase bosan coz dia sekepala jadi msuklah dengan aq.....huhuhu aisyhhhhhh aq pun dah ngantok so 2 jela cerita tok kali nie.....huhuhu oraitttttttttttt kat bawah nie ada lah sikit pose phatomanje kteowg k.....urmmm biaselah cimot law xbrgmbar time kua memang xsah...hahahaha




SEKIAN TERIMA KASIH...WASSALAM







0 comments:

Catat Komen

my music

terintai - intai