Jumaat, 20 Mei 2011

ღ NAK tenGOk NUR KASIH THE MOVIE ღ

SALAM...URMMMMMMMMMMMMM CHAKKKKKKKKK!!!!!!..hahhahahaha


apa khabar kalian semua ? harap semua nya baik baik sahaja . 
now cimot nga bercuti nie,agak2nya smua owg dah tau so saje2 nak kasi tau lagi.. . hihihih .
oleh kerana terlalu bosan , lalu aku pun mengupdate lah blog aku yang tidak cantik ini .
blog yang tiadaa kesempurnaan nya pun . 
tidaak macam blog blog koorang . hahahah .

19 hb Mei 2011 .
sebenar nya tiada apa apa pun dengan tarikh ini .

 aku sebenar nya mahu tengok Nur Kasih The Movie muahahahaa .





cimot tidak tahu lah kenapa mot terasa sangat teruja untuk menonton kesinambungan drama Nur Kasih yang kat TV3 hari itu . sebab Nur Kasih drama yang best . thats why lah cimot sangat teruja . tapi apa kan daya , jodoh + rezeki tiada lagi untuk aku menonton movie ini . huhuhuhuhu .

daripada aku : c-ma cimot...hahha


SEKIAN TERIMA KASIH..WASSALAM..cau cin cau


0 comments:

Catat Komen

my music

terintai - intai