Sabtu, 6 Oktober 2012

+ ok , hampir terjawab ! +



helloooooooooooooo , 
si comel cute miut kembali lagik( perasan sikit lahh )
di bulan oktober yang  mendebarkan ku ,
bukan nak kawen , bukan nak tunang n bukan jgk nak dpt baby ,
bla blaa blaaaaaa ,
semuanye bukan ! hikhok hikhok ,


setelah brtungkus lumus dgn asgment , dgn pogram , dgn masalah kawan2 , dgn lcture yang baek lagik cantek n hensem , ( heeeee )  dgn aktiviti yang sangat membuzy kan diri  mengalah kan PM kannnn . .
kini muncul lahhh " FINAL EXAM " .
yang d tunggu2 oleh semua kaum d muka bumi ini .
hahhhhhhh .
sebelum aku nak menstory kan  kisah final exam nie , meyhhh kite menyelit dgn pose2 pogram yang berjalan sepanjang semester 4 bagi sesi 2 2012 ,,,
bergerak !





FIRST POGRAME ~ ~
klana beach resort , bengkel LGBT !


bajet chumel lettewwww !
HAHA 








kusyukkk cik aisyahh minum airrr ~ ~
smpai tutup mata tawwww .
heeeeee





sweet memory .
^_^




keje si farah n cik huda dok menyakat org jerrr ..
ape2pun , terbaek lahhh ~ ~
suka sangat .
heeee ,




















SECOND POGRAME ~ ~
SMK rahmat , selangkah ke hadapan .




semangat !
semangat !





ape gaye pun xtau lah nieee ..
haaaaa .
bantai lah labu !








die kate , sy macam NAJWA ,,
huhuuu
perasan jerrr ,
padahal ( perli gamaknye ! )
hahhhhh




pengarah pogram yg berwibawa ,
kecik bukan sebarang kecik !
yuhuuuuuu .














LAST POGRAME ~ ~
PUSAT PERKEMBANGAN MINDA ,
kanak2 !





cantek x ?
blurpppppppp .




kamik lagik . haha





serasi bersame ,
macam ajai ngan nurul .
lalallaaaaaa



laparrr sangat ea kakkkk .
heeee




bersame pensyarah2 ku yang baek lagik ayu ,,
yeehaaaaaa .
sweet2 !

















mesti kowg nak ckp , dari atas smpai bawah sesemua pic aku jerrrr yg menempek kat entry kalik nie , heeeeeee ,,,
hahahaaaaa .
blog sy so suka aty saya lah kan ,,,
hahhhhhh , kan ayat poyo dah kua .... 
lalalallaaaaa ,,,



Sebenarnya , aku nak delay lagi . I means , nak blogwalking lagi , nak join GA sana sini lagi . Tapi , aku mungkin kesuntukan masa untuk study . So , study is our priority right ? Semalam dah tengok , slip exam dah pon keluar . So , dah takde mase lagi dah . Memang kene buat pecutan terakhir kowt . Antaranya , aku dah tak boleh bukak blog . Fb , jarangjarang . Sebab ? Sebab ade jugak infoinfo / pengumuman yang dibuat kat fb memandangkan dah Study Week . Huhu .

Subjek pulak tuh agak tough , bukan subjek tuh ade six pack etc . Subjek tuh SUSAH . Lagilagi subjek STATISTIK . Doakan aku dapat ape yang aku target . Amiiiinnn :)
So , buat yang nak exam jugak . Tak kiralah periksa Final ke , periksa JPJ ke , whatsoever lah , Buat yang terbaik dan doa banyakbanyak .
*pesanan buat diri ini juga*



selesai sudah segale kusut masai , pening lalat , haru biru , kacau bilau n segala bagai masalah sem 4 . .
huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu , lega sikit ...
bukan niat nak mengeluh o mengadu dekat sesape ,,, tapi kan memang dahhh adat jadik student ,,
nie lah gamaknyaaaa , ,
sudah smpai d penghujung sem 4 , ,
skunk tibe mase nye nak bertarung dengan FINAL EXAM yg akan tiba tidak berape ary lagikkkk , ,
kekusutan yang terakhir bakal menjelma mengadap aku  tok penghabisan segale masalah tok taun nie ,,
arap semuanye akan berjalan lancar lah !!!
amin , ,. . 
^_^




Final exam is cominggggg ............ 




tinggal beberapa hari lagik nak final exam . Berdebar ?
Ofcourse laaa . . tetibe rasa macam banyak gila yang tak tahu .
Hakikatnya memang banyak pon yang tak tahu , yang tak paham .
Takut , Itu ia kot , perkataan yang boleh menggambarkan apa yang di 
rasa sekarang nie . Ini semester punya final lebih terasa risaunya
 berbanding semester - semester lepas .
 Mungkiin sebab susunan jadual exam yang " cantek " sangat tu . 
Banyak yang nak  kena study lagi nie . Babai , wish me best of luck !


MakanTakKenyangTidoTakLena !!!!!!!




SEKIAN berita terkini artis baru nak naek , bapak perasan ! haha
GUDLUCK sesemua ea , hip hip horeyyyyy .
assalamualaikum !
( ^  ___________________ ^ )

0 comments:

Catat Komen

my music

terintai - intai