Khamis, 13 Disember 2012

kelas sudah kembali !



assalamualaikum .
Wewittttttttttt ..  seperti biase ,, minggu depan kelas dah start dah . name pun dah masuk sem 5 kan .. haiyoooo jadual pun dah kua ,, jom jengah perjalanan penting sem nie ….

1)  Isnin = ada 3 kelas ,, dari pagi kol11 sampai malam kol 10 ..
2) Selasa = ada 4 kelas dari 9 pagi sampai 10 malam ….
3) Rabu = satu kelas jerrr .. kol 3 ptg sampai 5 ptg ..
4) Khamis = ada 2 kelas .. dari kol 11 pagi sampai 4 petang ..
5) Jumaat = home sweet home …

Puas hati .. heee naseb lah jumaat xdok kelas ,, tarik nafas panjang2 n then lepas pelan2 .. hikhik ohhh yaaa lupaaa aku nak story tentang result aku kan yg xberape nak meletop tuu .. ape2pun syukur Alhamdulillah .. mampu terseyum walaupun jatuh sikit tapi xseteruk yg d jangka … insyaAllah akan d perbaiki untuk sem nie .. caiyokkk caiyokkk 



tuuu diaaaaa ... 



apapunxboleylah ! sememangnya malas nak ngadap kelas belah malam nie ,, haha tapi apekan daya ,, mybe tuu jerr mase free pensyarah yg ngajar kamik ,, kamik hargai ... kamu semua mang terbaek ,, phewittt .. ( padahal ,, mnx2 anjak lah kelas ke pagi ker ptg ker asalkan jgn malam .. heee ) 
ok lah ok lah ... selamat berjuang yaa dpik sem 5 ...
daaaaaaaaaaaa


0 comments:

Catat Komen

my music

terintai - intai