Jumaat, 7 Disember 2012

~~ cuty abes daaaa -_-







Dup dap dup dap .. oraittt sebelum aku melabuh kan tirai blog tuk ary nie … dengan debaran yang kian d rasai , hati tertanya2 tapi xde jawapan coz semuanya terjawab isnin nanti … untuk pengetahuan serta pemberitahuan dekat korang korang ,, cuty aku tok sem 4 tinggal 2 hary jerr lagikk .. aloaloaloooooo don’t wory don’t wory .. hehe blog tetap d update seperti biase mengikut waktu pejabat iaitu 24 jam xkira mase .. ngeeee dan ikut mood juga law rajen kerap lah law xrajen bersawng lelabah lah jawabnyaaa …. Haihhhh nak cite pepanjang pun bukannya cuty d tambah sebulan lagik .. lalalaaa alangkah bahagianya aku kalau cuty d lanjutkan .. aduh duh duhhhh …

Urmmm ape lagik ekkk .. ohhh yaaaaa , kawan2 rakan2 teman2 sahabat2 doakan aku ea dpt result yang baek ,, walaupun aku tauu sem  4 yg lalu akan membuatkan pointer aku turun ,, tapi moge2 xseteruk yg d jangka … haiyakkkk takut memang takut woooo , risau memang risau bebbbb … haiiii semua dah tertulis so kena terima hakikatnya isnin nanti bersamaan (  10.12.2012 ) .. see , insyaAllah akan d perbaiki dari mase ke semasa mengikut kerajinan ,, kalau bolehh rajin sepanjang sem 5 … lagipun dah tahun akhir dah nie ,, xboleyy memain dah .. acehh acehhh ayat nak skema ,, padahal aku yang paling suka bermain2 d tepian pantai .. ok dah menyimpang ,, xde kene mengena .. hahaaa

Kawan2 dpik aku doakan kowang semua dapat result yg terbaik cemerlang gemilang dan mantap ! xlupe pada pensyarah yg ajar aku sem 4 tuu macehhh bebanyak taw ,, TUHAN aja yg dpt membalasnya .. mis u lahhh kat sesemua pensyarahhh … pengakuan berani idup … kat dak 4 serangkai … wana , aby , jannah rindu korang sesangat ,,, urmmmm xterungkaplahhh … xsbar nak jmpe nie .. aloaloaloooo ramai lagik nie yg d rindui tak tertaip name ehhhh .. hahaaa k la k la … ngantok sudah ! satu ary suntuk mengadap benda alahh nie ,, gudluck semua ! ^______^
           

dumm dumm cakkkk ..
bubyeeeee . 

0 comments:

Catat Komen

my music

terintai - intai