Sabtu, 1 Disember 2012

taman buaya versi mandi manda .. hikhik



Hye  dewa dewi blogger yg di kasihi lagi di hormati ..  sikalang i mau jemput2 serta jengket2 kaki kasi kamu olang bace cerita ceriti aku sama  itu teman sekolah dulu2 enjoy itu tempat  seperti tajuk yang ada d atas itu pun aiii .. haha malas wa mau omong kosong karena xdok  idea yang bernas dah mau update kasik kamu olang bace ini entry ,,, aku mau saji kan dengan posing2 baek punye .. hukhuk nak muntah bace kan ..  pening2 pun  jua .. hola holaaaaaaaaaaa .. jommmmm .. 




ape pandang2 .. ade hutang ..
garangnya kau kakak !
heeee





gua nie agak menarik ..
sungguh indah ciptaan TUHAN kan ..
^_~




serius time nie memang malu giler ..
ahaks2 .
actualy , aku baru tau kat taman buaya ade tempat nak mandi manda ..
hehe .
xla best mane pun tapi happy lah jugak .
lebih sesuai kalau pegi seisi keluarga ..
g ngan teman2 xsesuai sebenarnya tapi kteowg bantai jer ..
huhu ..





nak balek dah ..
mata aku pun da ngantok nie ..
lalallaaa .




dah penat2 ,, so mase untuk makan ..
jomm , tapi bukan pagi nie o d saat aku sedang menaip nie ..
bile kua jenjalan ngan membe2 kowg lah kan ..
hikhik .
yang penting makan free time nie ..
tq kawan2 yg memahami aku sebagai student ..
lallalaa .




dush dush .. tetibe jer .. ngantuk sudah .. so maknenya , mase untuk tido .. heeee mari lerrrrr .. nunite sekalian makhluk yang paling seksi lagi menawan .. bubyeee 



1 comments:

haffizmohdnoor berkata...

nice!..

Catat Komen

my music

terintai - intai