Selasa, 7 Mei 2013

praktikal oh praktikal!!


assalamualaikum dan gudmornink beb ~~

maap yee bos ,, hahh sape soh xbagi keje ,, rasenya dah berbuih mulut tanye ada keje ker x ??? t takot bos kate saya over pulak..
xpela xda keje pun ok jgk .. hahaha


oraittt !
mari kita mula sesi menipu tentang praktikal ..
sememangnya banyak dugaan dan cabaran kat sini .. aceh cehh
kat mane ?? nak tau , xpayah lah ehhh .. heee
di mane lagi di sini lahh .. haha AADK Segamat,Johor..
kenape sy pilih tempat nie ??? coz nak pengalaman lah kan , xkan bersiar2 pulak .. setakat nie semuanya bejalan lancar ,,
walaupun seawal sampai di bumi segamat , amat payah nak dapatkan rumah sewa.. sehinggakan 2 hary dah masuk praktikal pun xdpt rumah lagi , thanks pada ayah kepada Zawanah Mahmod yang penat lelah menghantar kami selama beberapa hari sementara mendapatkan rumah sewa..(skema kan ayat aku .. bhahaha )baru kita tau pengorbanan seorang ayah di situ .. so hargailah ayah anda ok ..
xnak lah cite sedih .. uhuk uhuk
jom kita teruskan minggu pertama di sini .. weee


alhamdulillah , 
kami di sambut dgn baik oleh staf2 n pegawai di situ ..
walaupun ada yang sombunk sikit , mybe first day kot ,,
so memasing nak tunjuk bagus ,, best kan ayat aku ..
hahhaa padan muka ,, tapi setelah beberapa hary semua staf di situ ok jekk ,,baik, peramah , dan layanan yang mesra jgk lah
coz ramai lelaki kan .. bhahahaaa
jgn risau semua dah kawen so xboley nak gatal2 k ..
lgpun dtg sini kan nak praktikal owkeyy..
jangan pakse aku tekan kan disini , kami dtg sebab praktikal,
hohohooo yang penting sekali ilmu yang ingin kami kaji disini ,
fuyooo , poyoo siakkk .. 
penyelia pun ok wlpun kekadang kelam kabut orangnye ,, haha


diteruskan lagi dgn minggu kedua disini,,
hahhh sangat mengantuk dan membosankan ..
coz minggu nie kami dah pun berpecah2,, dah lah aku sowg2 kat sini ,, naseb kakak kat sini semuanya peramah dan baikk ,,
tapi tu jela , bosan sebab xdok keje ..
mybe sebab awal bulan , dah tu kat report ape aku nak menipu gamaknya ,, huhuuu dah lahh kakak2 kat sini dok cite pasal jodoh , biase lah org pompuan kan ,, gosip2 .. xtau nak menyampuk ape ,, takut akak2 kat sini terkejut jek t ..coz aku pun suka gosip ,, naseb kat tmpat org so buat2 baik lah ..dok menyengih jela , nak gelak pun cover jek kan .. ala sopan budak nie tapi dyeowg xtau ,, kalau giler aku dah datang ,, jgn tanye kenape nanti k !!
bukan hipoktit yee tapi hormat kita berada d tempat org ..
tapi kowg tunggu minggu 4 n seterusnya,, taring aku keluar t ..
muahahaaaaa dah lah xde keje semalam isnin dan hary nie jgk ,,
tup2 ary khamis ajak aku g jalan kat Ulu Bendul , katenya nak bawak budak dalam pusat khidmat nie release tension ,,
aiyooooo best jgk , sy memang suka berjalan .. hikhik


ok lahh , jap g bos tanye .. 
buzy nampak pdhal xkasi keje pun kan,, silap2 kena marah kunk ..
so , chaww dlu lah ..
bubye .. toink toink











0 comments:

Catat Komen

my music

terintai - intai