Sabtu, 7 Mei 2011

ღ AKU,DIA N KAMU di pantai ღ

                                                                    SALAM......





 hari nie cimot nak kongsikan cerita tentang aq,dia n kamu ditepi pantai.......hahhahha




                    bersama sahabat mencari damai di tepi pantai nan indah ditemani semilirnya angin yg berhembus ku berbagi dan kubercerita tentang segala hal bersama 2 sahabat,,,Matahari yang terbenam dan tetes – tetes air      yang turun secara perlahan dan lembut, burung – burung di udara yang terbang beriringan menuju ke garis horizon, ikan – ikan yang melompat di kejauhan, suara alam yang merdu menerpa dari segala penjuru, angin yang terbang ke garis horizon teratas…. Adakah keindahan yang melebihi semua ini? Bahkan hati yang hancur pun tetap dapat merasakan keindahan dari semua ini… Karya yang indah dari Sang Pelukis Agung…..(eh2 tetiba bermadah pulak..haha)



walaupun sekejap jer aq n kawan2 kuar ke pantai tapi xtergambar kegembiraan yang terpancar pada wajah kami...hehe bila dah dapat cuti yang lama aq gase cam bhusannnnnnnnnnnn jer tapi bila xda cuty asyik teringat jer kat mak aq...huhuhu 2 la mnusia kan xlari dari sikap merungutnya...haha padahal nak g pantai jer,perghhhhh aq n kawan2 punye lah make up cm nak g dinner..hohoho biasalah law xmake up bukan gurl2 lah aq an..hahah apetah lagi aq yg minat giler kat warna pink so kena lah cam ala2 perempuan melayu terakhir an2.....huhuhu



so!!!!!!..setiap saat yg aq miliki tadi xkn ku biarkan berlalu begitu sahaja,aq manfaatkn secukup2nya dgan teman tapi bukan bergosip k but bercerita tentang hal masing2 almaklumlah dah lme xberborak2 panjang..hahaha(yeke xbrgosip!!!!!..lalalalal)urmmmmmmm..cimot nak cerita nie tadi tengah2 kteowg berposing sini sana,datanglah 2 orang minah lepak xjauh dari kteowg so kteowg pun pndang jer minah 2 xkelip2...minah 2 pun pandang kteowng n then kteowng pun buat2 pndang tmpat lain..huhuhu actualy nak cerita pasal ada mamat tue,setelah 2 minah tadi duduk ada lah seorg mamat nie dtg n ckap awk ley minx nombo fon???????...tpi budak laki 2 xcover lngsung,slumber jer...dia cakap macam nak kasi tau semua org yg dia nak takcle minah 2.......huhuhu tpi kesian tengok mamat 2 coz minah 2 buat xtau jer!!!!!!!!!!!!.........hahahahahahh




urmmmmmmmmmmmmmm...apa2 pun terima ksih kawan2ku coz sudi luangkang mse dgn ku wlaupun skjap...i luf u so muchhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.......muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hahahahhaha
      
 PHOTOGEDIK KAMI DI PANTAI                       













SEKIAN TERIMA KASIH....WASSALAM


                

0 comments:

Catat Komen

my music

terintai - intai