Sabtu, 7 Mei 2011

ღ "PLKN" dulU BEnci taPI skuNK meRINdui ღ

                           SALAM......


 nak mulaKAN citer CMNE cimOt pun xtau so letak logo PLKN dulu lah ea.....HEHE



NIE LAH LOGONYA!!!!!!!!....


OK....now cimot mulakan LAH storynya yup.....mula2 dulu cimot BENCI   dengan namaPLKN,so sure2 lah hari first kat sana cam bosan kan!!!!!!....huhuhu urmmm mase minggu pertama kat sana cimot gase cam kat hospital tampoi coz xda kawan lagi....biasalah xperna tinggal kn uma lebih dari 3 hari inikan pulak 3 month....perghhh mula gase tersiksa idup cimot......isyhhhh TIME minggu pertama tue hari2 call mak,say nak balikkkkkkkkkk......haha memang kelakar lah an ea lah tiap2 petang mak datang tengok coz gisau ngan keadaan cimot............kui2

tAPI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...........masuk jer minggu ke2 mak ai xngat dah kat family n kawan2 kat kampong halaman...huhu gase cam xnak balik dah time tue.....law kebiasaannya cimot yang selalu call mak but now dah berubah coz law mak xcall,xda lah cimot nak ngat call mak.........hehehe seb baik mak cimot Xcakap ciMOT cam SI TANGGANG?????????..........hohoho so cimot nak say nikmatnya sape dapat ikuti PLKN  n ruginya sape yang xdapat tue...huhuhu 

LAStly.......cimOT nak say maap lah dengan kata2 cimot yang awal tadi BENCI PLKN coz time tue cimot xtau lagi ape itu PLKN k........but now nak say PLKN memang the best in my memori yang perna cimot ada so cimot berbangga coz dapat mengikuti PLKN......pejam celik pejam celik dah 3 TAHUN cimot tinggalkan PLKN.....huhu   tq kepada JLKN kerana memilih cimot n cimot rase sangat bertuah coz terpilih...hahahhaha yang penting sekali kita jangan pernah mensia2kan peluang yang kita ada dalam hidup kita k coz belum cube belum tauuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!....winkkkkkkkkk333


so!!!!!!!!!!!!.....tue jela yang cimot nak kongsikan....sekian  terima kasih......... 


WASSALAM.......



nie kecik n cimot....windu ler..huhu



nie ita orang first yang aq jumpe...



nie pulak budak bilik cimot..acik n alang....adik gindu kowang aw.....urmmmm




CHARLEI the best!!!!!!!...haha



0 comments:

Catat Komen

my music

terintai - intai