Jumaat, 6 Julai 2012

__ sePETang BERsmE2 __






bismillah hirahman nirrahim  . . pembuka kata ! euwwwwwww ,, hahahaaa
lame xupdate , , maklumlah buzy bebenau kan ;; padahal ! ! malas yang menguasai diri ini ... ^_^
zazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz . . meyh kite story tentang saya ,dia , dan mereka '''

niat utama kan kan kan , nak kuruskan badan .. heeee
insyaAllah .. saya dan dia serta mereka2 , beriadah lah tiap2 petang , niat dan cita-cita yang same ...
xmudah lerr nak kurus , usaha tangga kejayaan .. cheeewaaaahh










mari kita korek rahsia makhluk2 Tuhan paling seksi ~ ~





inilah KETUA segale makhluk ...heeedia lah ibu dia lah bapa ..







okeyyyy !
nie penolong kpd ketua yg d atas .. haha
mybe dia lah bapa  ...
:)





baeklah .
nie pengikut2 yg dua di atas ...
sme2 ingin capai cita2
yg mereka
tanamkan brsme !
weeeeee





dah  sure2 lah ~ ~
it"s me ..
hahhhhhhhh
pengikut yg seterusnya , ,
tapi smpai skunk , aq konpius lahhh,,
tunk mane tahhh kurusnyeee . .
lalallalaaaaa




doakan kami semua berjaye ehhhh !
haiyakkkkkkk
mcm nak ambek exam jer , , walhal xmasuk periksa pun . .
insyaAllah geng . ''' bukan senang nak jadi senang n bukan susah nak jadi susah '''
hamboiiiiii , trkeluar pulak ayat pujangga maghrib ,,
okeylah !!! wait n see .
tq
:)




sebingkis cebisan dari KAMI ~ ~




malu lahhh .
kami sudah bersedia TUAn !
malu saya . .
jgnlah gelakkan ~
sedia , ,
mulaa .















lompatttt ..
tinggi lagiii .
cepat !



WASSALAM ,,...







2 comments:

✿ ZAZAWANAANA ✿ berkata...

acehhhh .
haa nie dy ketua da mai . hohoho . nice entry lalink (:

♥♥ c-ma cimot ♥♥ berkata...

lajunyeeee ...
tq kpd peminat setia .. haha
tq dear ^_^

Catat Ulasan

my music

terintai - intai