Jumaat, 15 Jun 2012

pengubat dikala kesedihan~ ~ (!_!)




Add caption
Blog, did U know something  about ME ? Actually, bila saya sedih atau terlalu gembira saya akan makan aiskrim atau chocolate..Nie adalah makanan kegemaran saya..kalau saya tak jumpa nasi seminggu pown xpew asalkan saya ada aiskrim atau chocolate ( mcm nipu jer xjmpe nasi sminggu xpe ! ! ! . hahah )..tak taw la kenapa, bila saya makan aiskrim atau chocolate, rasa macam hilang segala masalah tu..Syok sangat bila dapat makan dua2 nie..hehehe!!! Dah macam ketagih dengan aiskrim dan chocolate nie..oleh sebab dua2 nie manis, so ianya wat saya bertambah happy jew..hehehe (^_^) Nothing is feeling better than eating ICE CREAM and CHOCOLATE..betol2 jatuh cinta dengan aiskrim dan chocolate (#_#)


wassalam ........bubye !.... hope u like this entry <3





1 comments:

Sherwieyna Muzzawer berkata...

salam kenal.hai si comel.i dah follow blog kiut ni.follow i balik ye..tq..;D

Catat Ulasan

my music

terintai - intai