Rabu, 9 Mei 2012

wedding dia ,, kami xtau bile ?? haha

assalamualaikum kamu kamu n kamu ......


baeklahhhh ...
story kite kali nie pasal perkahwinan yuppp !!!
aihhhhhhh ,,,
untunglah kannnn dpt kawen ,,, gatal pulakkkk bile bab2 kawen nie kannn ;;;;;
tahniah lah pada kawan2 aq yg dah pun selamat di kahwinkannnn ,,,,,,
hebat,meletop n msti famous sebab tue hade org nak melamar dia ....
the most important dia msti cantek kannnnn ,,,,
tue pasal ade jejake yg meminati ,,,,,
xjugak kannnn...
zaman skunk tue smua xpenting bagi aq lahhh kan ....
yang penting hati budi n agama tue yg first2 skali lah kan ...
n  second part duet ...tapi xla aq ckp perlu yg kaye ,,, asal mse depan trjamin dah cukup ehhhh ....
heeeeeeee


oraittttt ... bile dah kawen yg gurl jgn trlalu brgantung kat lelaki k ,,,,
yelahhh !!! sape sangka kot2 lah dia diceraikn ker o laki dia umur xpnjang kannnn , yg gurl  kena jugak hade kerjaye sndiri ,,, tok elakkan idup susah tttt ~ ~
kite xmnx tue smua brlaku but u must know ,,, nak di tarik bile2 jer n nak trjadi xkira mse n lokasi .....
huhhhhhhh .




yang paling2 penting pegang pd prinsip nie k !!!
"KU PILIH kamu BUKAN SEKADAR kerana RUPA, kupilih kamu untuk ke SYURGA ♥ "
CINTA buka sekadar RASA, ianya lahir sebagai AMANAH..♥
apabila kite pengang jalan nak ke syur ga n kawen sbg satu amanah ,,,'
insyaallah ,,, hdp bahagia dunia akhirat kkkkk ~ ~


SEKIANNNNNNN ,, WASSALAM .



urmmmmm chaaaakkkkkkkkkkk ,,,
taaaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!






































0 comments:

Catat Komen

my music

terintai - intai