Ahad, 22 April 2012

♥♥ si gadis n battle ship ♥♥


selamat petang kamu2 n kalian2 semua ........ dihari dibulan n ditilam yg mulia ini aq nak buat entry pasal battle ship okeyyyy <,,,,,, ahakkkk2x 
baeklahhhh ,,,, movie tue memang best kannnnn .... 
rugi sape yg xtengok lagi ... lalalalalalaaa  berlagak lah sikit kan coz dah g tngok kat wayang :::::;;
hahhhhhh kau hade !!!!!! 
nie nak story sikit kannn ... kalau ea pun syok tengok movie kan xyah lahhhh sampai kaki naek kat atas sit , terkangkang sane n sini ,,,,, isyhhhhh awok tue pompuan .. hahahah
excited sangatlah tue ~ ~ ( bukan org laen pun kawan aq sndiri .. nme d rahsiakan <<< )
dahhhhh tue tngok wayang mcm aq n kawan2 jer kannn , memekak mcm die sowg jer nak tengok ...... org laen relaks jer .... nak buat macam mane , bnyak kejutan sampai xdiam duduk di buatnya u all .... haihhhhhhhhhhhhhh
k lah xda ape lgi yang nak d bncangkan lagi lah .... dah dpt tngok pun annnn
nie ade pose2 yang xberape nak mcm model yoooo ~ ~ ~




                                                          

















                     




                                                  
                      

                                 








 



WASSALAM ,,,,,,,,,,,,,,



4 comments:

✿ ZAZAWANAANA ✿ berkata...

kelas ko senah

♥♥ c-ma cimot ♥♥ berkata...

bile lah aq dpt komen ko nye blog kan jah ~

spongesoft berkata...

aah som ! xdpt nak komen blog awak lah jah oiiiii,,, kemain lagi bos update ! KEMAH bohhhh,,

♥♥ c-ma cimot ♥♥ berkata...

hahahhaaa ... macam2 kan ~

Catat Ulasan

my music

terintai - intai