Rabu, 6 Mac 2013

kecelaruan perasaan !




Uhuk uhuk .. berhabuk dah pun aiii belog ini ,,xsangka lame jgk xbukak .. malas ??? mybe .. buzy ?? pun boley … ciki ciki boom .. GEBU ! hahhh tu trademark time program ary tuu .. sebenarnya curi mase jappp ,, tengah pening buat asgment yang nak kena present khamis ni .. so tetibe ingat satu perkara yang berbunyi .. SERBA SALAH !!! ok ,, sebenarnya benda nie xtujukan pada sape2 pun .. just nak kongsi masalah jerrr ,, tapi bukan diri sendiri jgk … tapi adelahhh … RAHSIA !!! huhuuuu


Kadang2 bila kita rase bersalah kat seseorang memang hakikatnya idup kita xtenang .. lagi2 bila pandang muka org yang kita rase bersalah sangat kat dia kannn … memang mudah nak tutup dengan gelak tawa kita ,, tapi hati nie TUHAN jerr yg tau kan … xsemudah yang disangka nak menutup segalanya ,, tapi sampai bile ~~ entahlah …kalau lah dalam dunia nie ape yang kita nak sampaikan boleh diterima dgn baik ,, kan bagus .. walaupun benda tuuu adelah perkara yang menyakitkan hati … tipuuuu kan bolehhh terima .. hakikatnya aku pun kalau d perlakukan sebegitu ,, xdpt nak digambarkan .. haiiiiiii payah nya bila benda yang kita nak sampaikan tapi xlepas2 lagi .. dok pikir ape jalan yang terbaek ,, tapi nak melaksanakannye memang sangat payah .. lagi2 kalau org yang kita nak bagi tau tueee org yang kita sayang atau org yang rapat ngan kita … banyak benda negative yang kita dok buat kesimpulannye dari positif ,,.,, itu penyebab kita takot nak menceritakan hal sebenar,, terlalu memikirkan benda buruk yang bakal berlaku setelah kita menyampaikan benda yang tersimpul dalam hati yang sepatutnya  kita lepaskan pada orang yang kita rase berslah tuuu … ape aku merepek nie … abaikanlah … just nak share perkara yang benar2 berlaku tapi bukan saya ok .. diulangi bukan sya tapi org laen .. ceeewahhhhh HAHA


Jalan yang mampu dibuat oleh kita bila situasi macam nie kan .. lebih baek yang pertama sekali,,,, diam dan terus mendiamkamkan .. heeeee kedua kena hipokrit ,, tapi macam xboley jerrr … arghhhhhhhhhhhhhhhhh ting tong ! itu kalau saya ,, tapi kamu2 sekalian mesti ada care sendiri kan .. so terpulang lah … heeeee dah lah nak sambung buat asgment .. bubyeee muahhh sikit J







0 comments:

Catat Komen

my music

terintai - intai