Khamis, 14 Februari 2013

urmmm :(






Wiki wiki … assalamualaikum semua yang sedang berblogger .. saje nak share cerita d hari khamis bersamaan 14-02-2013 .. bukan pasal dating2 sebab valentine day , bukan sebab dapat bunga kerr nak cndid light dinner kerr o suprise bagai dengan pasangan .. ohhh tidakkk , mnx d jauhkan … xda istilah sambut menyambut tok tarikh nie .. huhuuuu ( bukan nak tunjuk baek tapi realiti yang harus anda percaya .. hahhh ) d sambung semula ,, Nampak tajuk entry mood sedey so semua harus serius k .. hahaa xlawak pun jadik jgn gelak ! sila ikut mood entry nie ok ….


Macam nie cite dia ,, seawal bangun tido pada pagi yg indah lagi menyejukan  hari nie kepala teleng sebelah .. sebab ape ?? mybe salh bantal , salah tido o whtever lah .. janji kepale aq sebelah memang kejang sekejap .. sakit sangat ! haiiii xmemasal nak ckp dgn org sebelah kena sopan2 ala2 gadis melayu gitu … iye kerrr .. entah , aq bantai jerrr .. dah tu g kelas tetiba sakit perut pulak datang .. hahhh aq pikirkan sakit gastrik tempoh hary menyerang kembali .. naseb bukan coz seingat aq pagi tu dah minum horlick so perut xkosong ,, jadi perut jgn nak menipu kate kena gastrik lagi k … ( haihhh perut pulak nak dipersalahkan ) mengong kan ! upenya sakit org pompuan yang tiap2 bulan .. ape dia ??? jgn d tanye ,, buat2 paham jerr boley x ! aq baling kerusi t … hahhhhh meroyan jappp . yang lagi malang ,, sakit perut makin menjadi2 .. kasut pulak boley putus .. urmmmm dah lah nak g kelas ptg time tuuu .. nak balek rumsis tukar kasut memang xlahhh kannn .. dgn situasi macam tuuu ,, nak ke hulu hilir xjadi keje , buang waktu .. kena gelak xjadi masalah pun ,, hahaaa aq pun suka gelak kan org .. so ary nie ary aq kena gelak ,, tapi rase nya tiap2 ary ade jerr jadik bahan kena gelak .. betul lah ckp org tua2 ,, gelak banyak2 jap g menangis .. mybe nie semua kebetulan tapi hakikatnya tadi memang dah nak sentap .. naseb masih dapat d kawal dgn baik ,,, cover baek punya .. kalau nanges kat situ buat malu jerrr … so buat elekkk jerr .. yg penting dah smpai bilik .. so abes lah cite tok ary nie …


Seedy kan cite aq .. ada yang nanges x .. ( Nampak benau menipu kalau ada yang nanges kan kan .. kalau rase kesian tuuu percaye lah jgk .. heeee ) ok lahhh ,, tunngu next entry tapi xtau bile .. bubyeeeee


2 comments:

Nurul Ain berkata...

hormon tak stabil tu..hehehe cuba try mkn epo insyallah menjadi..ada byk jenama..mahal murah semua ada..
http://www.ainahmad.com/

Miss Za berkata...

ngendap sini dgr luahan hati....haha...
chill la beb... ^_^

Catat Ulasan

my music

terintai - intai