Selasa, 5 Februari 2013

" KERJA SEKOLAH " da siap ~~




Hye kpd peminat2 , selamat pagi yang sentiasa mengikuti blog nie ( perasan jappp ! haha ) .. mesti pelik kan ,, time2 cenggini org semua da bermimpi indah .. ada yg mimpi kawen anak raja pun ea , dapat jadik jutawan pun xkurang hebat , cinta 3 segi pun boley .. ape2 jela .. haha senang cite , aku nie hahhhh da terbangun xboley nak lelap balek .. so mengedate lah dgn cik belong yang disayangi lagi dicintai .. tuu lah sape soh tido awal sangat .. bukan ada kelas pun esok ,, ( kpd pensyarah2 ku selamat bertugas .. heee ) haihhh ape yang aku buat ekkkk ??? rase macam penat sangat pulak , lepas jerr solat isyak terus tido .. hahhh dengan internet xtutup .. mcj dari kawan2 xberbalas , msti dyeowg ngat aku sombong kan , padahal dah nyenyak dalam kesunyian malam loll ..



ini lah kerja sekolah nyaaa ... 








Ok .. berbalek tajuk asal ,, Alhamdulillah keje sekolah  dah pun siap ! selagi bergelar stdnt msti ade keje walaupun time cuty ,, mesti pelik kan .. rajin nya aku siap kan keje awal .. padahal aku lah paling malas nak buat ,, selagi xabes cuty xda dia aku nak ngadap benda alah tuu … tapiii takut ada temu janji last2 minute t keje terbengkalai .. aceh aceh , temu janji xmenahan ,, tapi bukan dating ngan cowok ehhhh ( no boyfrenz ,, heeee insyaAllah lah kan ~~ ) satu ary suntuk ngadap keje skola , padahal sikit jerr … tapi yang jadik susah nya bila dok pikir nak buat peta minda corak macam mane ,,, yang bunga2 kerr, love2 kerr , bulat2 kerr ,, n warna ape yang sesuai ekkk … last2 , ape yang dapat .. hampehhhhhh .. berfikir kemaen berjam2 ,, hasil xcantek langsung … mengong jerr kan ! jom tengok hasilnye …






See .. budak tadika buat pun lagi cantek kan kan .. aiyoooo ok lah dari xda kan .. janji siap ! bhaahaaa kalau dapat bintang banyak2 macam skola rendah dulu baru aku buat lagi cantek .. heeee anak buah aku pun da pandai cakap ,, cantek mendenyaaaa … kalau dia jadi cikgu dia campak dalam tong sampah … menyinga aku dengar ,, naseblah kau comel .. huhuuu




sambil buat keje sambil makan ...
best kan !


bak kate mak aku ,, giler kentang ... buat keje siap ada hidangan depan mata .. hahhh mak jgn xtau , tuu semua tok sedapkan mata memandang ,, law x t xsampai setengah jam mata minx bantal .. lallaalaaaaa ok lah .. xda apa yang nak d carutkan lagi .. tunggu next entry .. holla holli dari si senget bak kata kawan aku ,, tank mana senget tahhh .. bantai lah .. pensyarah aku pun ckp aku senget .. ikut suka lah , asalkan bahagia ... muahhhhhh assalamualaikum . 




0 comments:

Catat Komen

my music

terintai - intai