Sabtu, 15 Jun 2013

bila nak cari , bila xnak buang !!! syok gilerrr ..



Urmmm .. merayap mencari ketenangan .. huhuu tapi ok lah dari tension memanjang kan .. sekarang ni fikiran selalu terganggu lah..kenapa ye.. ingat time ada kelas n  keje je tension..time cuti pun sama gak..ada je yang buat aku pening kepala..ok lah berbalik pada tajuk entri ni..rasa tak puas hati lah kalau benda macam ni jadi..geram je..ye lah kan..masa dia nak kita dia cari..tapi bila tak nak senang2 je nak buang..dah tu kalau nak layan kita ikut mood !!! seronok kan bila jadi macam nie .. heeeee aduhhh..aku cerita ni pun sebab benda ni berlaku dalam realiti kehidupan kita..bukan suka nak reka2 je..tu lah namanya habis madu sepah di buang..bila suka atau bosan2 mula lah cari..tapi bila dah jemu atau rasa dah tak guna tu buang je macam tu.. patut ke macam tu??? memang betul lah orang cakap..kebahagiaan tu di cipta bukan di cari..ni cuma peringatan tok diri sendiri jek .. kalau xnak org buat dekat kita , maka kita pun jgn buat kat org lain k …… tak ada kaitan dengan sesiapa pun..=) saje nak ingat mengingat .. so dah boleyyy senyum skunk k …jgn pas bace nie , tunggu aku kat simpang .. hahaa Relaks lah sape makan cili dia terase nebes nye !!! uwa uwa uwa ,,, Sape xmakan so rase lah sweet nya … wink wink ..


" Ya Allah, mudahkanlah hatiku untuk selalu bersabar dan memaafkan orang yang menyakitiku. ikhlaskan hatiku maafkan mereka Ya Allah :') "




0 comments:

Catat Komen

my music

terintai - intai