Isnin, 5 Ogos 2013

d penghujung ramadhan !



KLIK KLIK !!!


Wahhhhhh …. Lame jgk xngedate dgn blog nie kan kan kan… bukan buzy tapi sejujurnya MALAS ….. heeee Alhamdulillah diberikan kesihatan yang baik tok menaip entry kali nie .. ok, sebelum tu rasenya xterlambat lagi kan nak wish SELAMAT BERPUASA SEMUA ! hikhik walaupun hakikatnya dah terlambat berminggu2 tapi masih ada hati nak wish k……lalalaaa

banyak benda yang aku belajar dalam bulan ramadhan kali ini… Alhamdulillah aku masih kuat terima segala dugaan yang datang…dan banyak benda manis jugak yang aku dpt…heeeee sabar itu penting kan…sangat betul !! ada orang syg kita dalam diam , kita xnampak…bodohnya aku nie ,, heeee tapii xboleyyy nak beriya sangat,,takut kechewaa kelak … HUHU kadang2 nak jage aty org lain memang payah,,tapi kalau kita selalu berdoa yg baik2 untuk dia,,insyaAllah senyum sampai ke telinga… hikhik tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yang lagi payahh bila kita dah mula syg kan org lain lebih dari ape yg dia tau ,, seksanyaaa iduppp !!!! L dan lagi menyedihkan ada insan lain yg sygkan dia melebihi had yang d perlukan, kita redha….coz dia lebih memerlukan syg itu…dan dia perlukan sokongan kita,,,xmungkin kita nak cite benda yg same…musnahlah harapan t !!!,, aku harus menjaga hati dia sebaik mungkin,, haiyakkkk maksudnya tumpang sekaki…dan satu kaki lagi kaki kita lah… HAHA xpe abaikan,, kerana aku masih dpt mengawal emosi dgn baik…niee pun xboleyyyy nak beriya2 sangat,,,entah2 org yg kita syg tu xperna ada rase yg same gamaknya……memalukan sungguh t !!!! uhuk uhukk biar aku dan TUHAN saja yang tahu…hope satu hari nanti semua nya bakal terjawab~~~ muahahahaaa bila…tungguuuuuuuuuuuu jelaaaa~~



di kesempatan entry kali ini… aku ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA,,MAAP ZAHIR DAN BATIN… ;)





1 comments:

Sharifah Amarina berkata...

Dah follow sini #195. Follow back ye :)

Catat Ulasan

my music

terintai - intai