Khamis, 23 Ogos 2012

( ^_^ ) posto posto RAYEEE .. part 1



baeklah !
semangat , semangat , semangat .
haha
bukan semangat brpasukan okeyyyy ,
tapi .
raye rayee n rayeee .
weeeeeee ,


jommmmmm ,
kita story mory '''
my online diaries . RAYE !
tidak ade kene mengena dgn yang hidup mau pun yg telah pergi ...
heeeeeeee .


seperti biase , kita akan smbut raye same setiap tahun ,
xtau pulak kalau2 ade yg smbut ala2 industan ,mybe owg putih mungkin ,
hahhhhh
tapiiii 
aku smbut laen sikit , xbanyak beza pun sbnarnye ,
saje buat gmpak sikit .
meriah lah jgk raye ku taun nie ,
bip bipp
xsangka pulak busday aku sme dgn tarikh 1 syawal ,
rase bertuah pun hade , almaklumlah !
bulan baek , semua org suka kan kann kannn ,
haha


sewaktu , semase n sesaat kami pada malam raye ,
semua buzy kan diri , trmasuk aku ...
ade yg buat ketupat2 smbil mengumpat ,
haha
xdela guau jerrr , sesemua bincang raye nak buat ape !
kununnye lah kan ,
ade yang buat rendang2 n keje aku kemas2 rumah jerrrr ,
ok lah dari xbuat keje kan ,
huhu


so ,
tibelah malam org dtang uma takbir bagai ,
n ade kenduri sikit ,
keje aku basuh pinggan mangkuk ,
n bile tibe dulang pinggan mangkuk yg terakhir ,
my sis kate xpe2 biar aku yg basuh ,
ehhhhhhhh
apasal pulak ,
tertanye2 aku d buatnye ,
aisyemennn .
tapi xpela org dah nak tolong , kita lagik suka kan !
weeeeee
tiba2 , my sis xbuang pun air basuh pinggan yg dia basuh ,
malah dia tampung dalam baldi ,
hamboiiiiiii !
aku makin keliru ,,, macam AJAI dgn NURUL .
yg lagu keliru tue .
heeeeee
aty ku rase brdebar2 , tapi bukan nak jatuh CINTA ok !
menyampah , meluat , mengecewakan n memalukan bile dgr jerrr perkataan CINTA nie lahhhh .
hahhhhhhhhh
ok stop pasal CINTA !
kelain pulak t """"


maka , dgn itu aku terus mndiamkan diri sebab malas nak pikir ,
yang bermain d fikiran ku ! sok nak pakai baju ape , tudung ape n kasut ape .. dapat x duet raye ..
haihhhhhh
itu jerrr yang aku fikir saat meniti ary terakhirnye ramadhan bersamaan malam raye .
yuuhooooooo .


next ,,,,
sewaktu aku teman anak buah aku yang comel lagi sweet n banyak ckp tue maen bunga api ,, dalam lingkungan pukul 11.50 tengah malam waktu d pantai kundor , lebih kurang halal lah ehhhh ...
tibe2 air deras seperti air terjun d GUNUNG LEDANg membasahi seluruh tubuh comel ku ini ... hehe
sape lagik nak puji kalau bukan diri sendirik kan weiiiiiiiii .
to be continued !
aku terus terkesima , tergamam n terdiam macam kena pukau  .....
ohhhhhh noooo ~ ~
mintak d jauhkanlah ehhhhh !
euwwwwww
sesemua sedare mare ku pun wish happy busday ,,,,
telur jangan ckp , tepung bape tong pun aku xtau lah kan ..
menjadi sejarah itam sikit n puteh sikit ,,,
huhukkk
n kek yangg sangat cantek ,, tq to my sis n my mom serta my cousin sesemua lahhh yang ade pada malam bersejarah itu ~ ~~ ~
aiyoyoyo
kowg siap ehhhhhh , ada ubi ade batas .. ada mase n kesempatan aku serang balasss ... wait n see !
heeeeeee








okeyyyyy .. see !
cantek kan kan kan ,
semangat letak full name tawww .
xpela .
tue kan satu doa .
tapi umur tue salah ehhhhh ..
hehe 



actually !
sangat terharu lahhh ,
dah mule lah tue nak buat cite sedey ,
haha
yang lagik membuatkan aku terharu ,
pemengang cop mohor tue pun wish busday aku kat tv tawwww milah !
sape punye name ntah aku maen bantai jerrr ,,
haha



baeklahhhhh ,
tue jelah kot yang dapat aku kongsikan n celoteh kan 
kat sini .. 
( ^_^ ) posto posto RAYEEE .. part 1
bertemu kita lagi di entry yang seterusnya .
INSYAALLAH , kalau d izin kan TUHAn ,
peace yooooo .
selamat membace n mentelaah ,
coretan tok kali ini ...
bubyeeeee


assalammualaikum .









2 comments:

AL AZRUL berkata...

happy belated birthday.. salam aidilfitri jga, nyk duit raya thun ni?? ke byk dpt tepung dn telur?? ha3

-muhasabah cinta

Nur Iffany berkata...

jemput singgah n follow shoppylegacy.blogspot.com :)

Catat Ulasan

my music

terintai - intai