Sabtu, 8 September 2012

= * = bile kena jadi BABY sitter !

haahhhhhhhhhhhh . entry kali nie d sebut n d eja begini " BABY SITTER " ! done ,
tapiiiiii bukan aku lah kan kan kan , memang xjadi keje t . huhu
sure2 lahh my sis owkeyyy ,
secara rasmi nya , budak yang d jage adalah seramai 2 org ..
haha ;
bunyik macam ramai ,,, euwwwwwww





owkeyyyyyy !
taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .
yang nie paling mude .
kuat nages pun dia , kuat makan pun dia ,
heeeeeee







urmmmmmm chaaaakkkk !
nie dak kakak .
hoiiiiii !
sangat pandai berkata2 ..
smpai kadang trdiam aku di buatnyeee ,,
huhuuuuuu



sememangnya ape yg d kata kan oleh my mom betol ! .. t dah ade anak sndiri baru tau , susah ke tdk nak jage baby !
xde baby pun dah payah , nie kan pulak jage anak org ... huhhhhhhh
aku tabik kat my sis , sangat penyabar .. 
anak dia lagik , anak org lagik , memacam karenah ...
tapiiiii !
dia cool jerrr , , macam bebudak tue xperna buat masalah pulak ku tengok .
kekadang ku terfikir sejenaK .... kalau aku d tempat my sis , macam mane lah gamaknyaaaa .
hoiiiiiiiiiiiii , xboley fikir xboley fikir . . lapar2 , dah tengah hari ku tak makan lagik .... lariiii topik pulak .. hahaa



SEKIAN !
berita d tengah hariiii ..
to be continued ,,
daaaaaaaaaaaaa .

0 comments:

Catat Komen

my music

terintai - intai