Isnin, 17 September 2012

~ bile BERFUTSAL . huhu ~





okeyyyyy budak nursing yng sangat bajet , jersi ijau tue  .. huhu
bukan nak mengutuk tapi kenyataan yg sangat jelasss ,,
hahhhhhhhh
euwwwwwwwwwwwwww !
berlagak sangat , kkan dahhh kalah .
eaaaa kamik sedar , kamik x perna praktis cm korg kan kan kan ,
at least kami hormat kowg yg bijak pandai dlm brfutsal ...
huhuuuuu



ape yang anda n kalian2 pham tentang futsal nie ???? cekongsi sikit idea , jgn kemut sangat ehhhh . hahhhhh
sebenarnya aku pun xberape pham , yg aku tau ade bola n tendang .. itulah futsal ,, lalallaaaaaa
actually xberminat pun bab2 bola membola nie ,,, kat otak nie da trngiang2 ckp , msti sakittttttt .
huhu . . tup2 sesemua sibuk nak antar wakil sukan antara fakulti ,, so aku follow jerrr ..
tapiiiiiiiiiiii , awal2 da ckp . maen nie tok suka2 jerrrr , law kalah adat lah kan .. law menang , alhamdulillah ! :)
jgn pulak t hade yg entak2 kaki , tarik muka , sebok canang cite sini sane , hahhh law smpai kat telinga aq ,,
memang nak kena hempukkkk lerrrrr .. haha  ( berani kerrr hempuk org , ohhh no ! )


owkeyyyyyy , selingan sikit , renungkanlahhhh !~~
tapiiiiiiiiiiiiiiiiiii . . satu ary sebelum game tue , kami2 atau d kenali dgn team " si gadis-gadis " . buat lah latihan sikit ,, kununnye lahhhh . haha xkusangka xkuduge . bola dgn lajunye menghempap muke aku yang comel nie lalu nak pitam rasenya ... haha almaklumlah , jadi keaper kena tanggung risiko sikit tapi rasenye banyak kotttt .,, haihhhhhhh ohhhh hooo hoiiiiiiiii , xjadi latihan yg xberape nak formal tue , hahhhh xkira lahhhh dyeowg nak ckp aperrrr punnn , kesah pulak , aku bagai kan kat dunia laen dyeowg xpikir pulak ,, ehhh nak sentappp pulak kannnn ... yg penting aku selamat kan diri aku dulu ... heeeeeeeeee





okeyyyyyyyyyyyyyy ,, meyyyhhh kite flash back , pada hary kejadian :






baekklahhhh .
nie lah pemaen harapan nuse dan bangsa .
heeeee
memang x d nafikan kehebatan beliau .
so law bebudak nie panggil die ala2 lelaki ( actually nak taip JANTAN , tapi cm kasar jerrr .. huhu )
 , xleyyy nak buat ape lahhh .
maap ehhh JANNAH !
;)







okeyyyyyy .
next .
yang baju malaysia tue lin , xkurang hebat jgk ..
yang sebelah dia tue kak shima , name dah same tapi sy xsehebat dia ..
 huhu
kedua2nye , pertahanan kuat kami .
heeee









okeyyyyyyy .. yg comel lagik cute tue aku ..
haha
jadik keeper tapiiii penakot nak mamposss ,,,
maap ehhh kawan2 , sy xsehebat anda .
xpernah join pun mane2 futsal kat lua , so pham2 lah kalau kalah .
huhu
yang d sebelah aku , kak iera .
dia jadi pasukan sorak ,,,
haha merangkap pemain simpanan tawww !








oraitttttttttttt ..
yg baju purple tue wana ehhh .
pasukan sorakkk kami yg seterusnyeeee ..
weeeeeeee .
sebab dia kami bersemangat lahhhh .
:)





lumbe jommmm , sape abeskan airrr dulu . haha


















see ...... sememmangnya entry kali adalah d sebabkan , minggu nie buat kali ke 3 nye kami join game futsal nie .... so yg first dulu sukan antara fakulti , kami menang ... walaupun memang xd jangka2 kannn , so rezeki kami lah jawabnyeeeee ,,,, yang second mse fmly day dip kaunseling , alhamdulillah sekali lagik kamik d nobatkan juara .... heeeee n yg ketige nie xpasti lah kannn , huhuuuu lagik2 bile ade yg dah xboleyyy join .. contoh cam kak shima coz dia excident time cuty sem yg lepassss ,,,, so dokter dah sarankan jgn maen futsal dlm mase setahun ... aiyoyoyoooooo lame kottttttttttttt ... so kami xbrharap menang pun tok kali nie , yg penting heppy sudh lahhhhhhh ... bip bip horreyyyyyyy ! doakan kejayaan kami yoooooooo ~ ~




soooooooooooo ....kepale pun da pening lalat dahhh nie ,,, mohhh lerrrr kite tidooooooo ... haiyakkkk !
chekedautttttttttttttttttttttttttttttttttt , chekedauttttttttttttttttt . . bubbyeeeeeee . ^_^


0 comments:

Catat Komen

my music

terintai - intai