Jumaat, 14 September 2012

bersyukur sangat !





yup yup ..
setuju sangat !
sudah semestinya , semua org ingin kan kebahagiaan kan ..
ade yg suka penderitaan ? kekecewaan ? o kesedihan ?
xkan xkan  , , msti minx d jauhkan ,,'
begitu juga dgn aku ! ! !
tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii .
kita hanye mampu merancang , TUHAN yg menetukan segale2 nya ,,
HUHU 
setiap permulaan msti ade pengakhirannye ,,,,
lumrah kehidupan ,
kalau xberpisah kerane mati , msti berpisah semase hidup ..
berpisah semase hidup itu lebih menyedihkan dari berpisah kerane kematian .
betul xxxxx ???
mybe sangkaan aku jerrr tue ~ ~ :(





= > > > actualy nak cerita pasal " CINTA "  jerr pun ,, haha
mohhhh lerrr kite berjimba2 dgn cerita cinta ...
jommmmmmmm !





now kau da bukan milik aku.. aku benci diri aku sbb x dpat jadi yg trbaek tok kau :)kau baek sangad wlpon kdangkdang ayat kau menyakitkan hati.. satu je aku x fham ngan kau.. wat pe kau janji macammcam ngan aku law kau tak leh tunaikan.. tapi aku suke care kau jujo ngan aku.. takpe lha mungkin kau mmng bukan jodoh aku :) mungkin allah ade tentukan yang lbeh baek dari aku untuk kau :) i hope u will understand me :) i'm cry coz of u :)i'm happy coz of u :) may allah bless you bro! ily but kau lagi cintekan diri kau :) its okay go on with your life :) aku harap kau bahgie.. aku hrap kau akan dapat yg jaoh lagi bgos dari aku.. thanks for make my day full off fun, cried, laugh, and happiness ♥ thanks a lot, u r the most lovely boy that i had found :) ilysm :') baibai bunny bear ♥ jage diri kau baikbaik k :) law demam jangan lupe mkan ubat k :") 












sekali lagik aku bersetuju dan mengangguk kesedihan ,,
dengan statment d atas .. hukhukhuk
memang , memang aku dah berjaye melupakan dia ,,
happy sangat , tq YA ALLAH ..
kerana kau , hamba mu ini menjadi kuat ,,
bersyukur sangat ..
ALHAMDULILLAH ,
aku mampu jugak berdiri d ats kaki sendiri ... 
dan most important ,, AKU NAK BUKTIKAN PADA DIA .... I WILL SURVIVE WITHOUT U!!!!!!!   insyaALLAH ~ ~ 
(:


mesti kau nak cakap n ngadu kat GF kau yang baru ...
yang aku nie xprofesional coz remove n block  kau dari fb ..
betol x !!
hahhhhhhhhh ,
kesah pulak kan ... xpikir dah semua tue ..
yang penting dpt melupekan ,,, 
daripada aku sedehhhh ,,,, n kau terus beri harapan palsu ,,
ea ea .. aku xsalahkan kau .. mybe silap sendiri jgak kan !
HUHU .
time org nak , aku yang buat xtau tapiiii  , ,
kenape ! mengape n jahat sangat kerr aku smpai kau nak balas dendam semule kat aku ,,
bile dah aku bagi respond ,, tetibe kau pulak dah berpunye ,,
dah tue kenape datang n kasik harapan ,,, sampai skunk aku xphm ..
HUKUM kARMA mybe ! aku redha k . .
lelaki  , , lelaki ... 
Terima kasih sebab sudi berkawan dengan saya ...
walaupun awak hanya anggap saya sebagai kawan yang perna  beri kata2 cinta kan kan kan ,, sahaja , , kununnye ~~
Cinta adalah satu anugerah. Hadirnya tanpa diduga. Perginya dengan bersahaja. Yang tinggal hanyalah luka. 
 Alhamdulillah :')
aku doakan kebahagiaan kau dunia n akhirat ..
moge majlis kau berjalan lancar k !
dunia2 ~ ~



= > > >
ALHAMDULILLAH ,
Saat kita sedang tersenyum,
jangan biarkan orang lain menangis..
dan saat kita menangis,
biarkan saja mereka terus tersenyum.. :')
 !!
haihhhhhh .
Orang yang selalu tersenyum belum tentu kerana hidupnya bahagia , tapi dia tahu dengan bermuram takkan mampu mengubah apa-apa :') 


thanks kpd kawan2 yg kasik macam2 pndangan n cadangan ..
hehe
jase mu xku lupe ...
Sahabat Yang Baik Adalah Dia Akan Selalu Ada Saat Susah Dan Senang ^_^
yang menjadi penguat d kala duka n suka ,,,
tq yg tdk trhingga kpd fmly ,, terutamanya .'my mom .. to all my sis ..
mybe law ARWAH AYAH masih hade , , dia jugak sebagai pendengar setia ku ...
hukhukhuk ..
al-fatihah buat arwah ayahku .. amin :(
hahhhhhh
sedeyyyy pulak , huhu




 pesan arwah ayah dulu kan kan kan ,,, 



sentiasa bermain d fikiran ,..
^_^


= >>> p/s :
aku semakin dewasa dalam hal2 sebegini ,,
aku semakin kuat apabila , kamu dtg n meluahkan ..
bahawa kamu sudah mau berumah tangga tidak lame lagik ,,
kamu mengharapkan aku datang tapiii . .
aku xmenjanjikan kedatangan ku itu ,,
aku takot d belakang kau , aku kuat tapiii ,
d depan !!!! hahhhhh
aku xmampu kotttt nak jadik kuattt ..
HUHU
Tak perlu MENANGIS kepada orang yang telah MENYAKITI hatimu ..
Tak perlu KECEWA kepada orang yang telah MEMUSNAHKAN harapanmu ..

Kenapa perlu LEMAH kepada orang yang telah MENJATUHKANMU .?
Kenapa perlu IKUT perasaanmu yang terlampau SEDIH .?

# kamu seharusnya terus belajar untuk senyum , bangun dan kuat melawan segalanaya .. :')

lebih baekkkk , kau terus ku lupekan ..
daripada aku menanggung kekecewaan yang xmampu ku ungkapkan lagik dgn kata2 .. hanye doa yang mampu menjadi penguatnye !
airmata menjadi peneman setiap detik n setiap ketika ..
insyaALLAh .. jodoh itu rahsia ALLAh .




tiada dendam antara kita owkeyyyy ,,
dia lebih memerlukan kamu ,
dia adalah yang trbaek untuk kamu !
:)
apa yang sudah tertulis , itulah yang terbaik buat kita ..
just follow the flow ~
~Diam, Senyum Dan Doa~
Semoga Allah Memberkati Kita Semua ^^




Aku tidaklah semulia KHADIJAH, 

Tidaklah setaqwa AISYAH,

Pun tidaklah setabah FATIMAH…
Aku cuma seorang wanita akhir zaman yang punya cita-cita menjadi Solehah…

insyaALLAH .
aminnnnnn .



bersyukur sangat2 ..
tiada duka n air mata yg menyelubungi diri lagik dah ,
yang merunsingkan sekarang nak cepat habis belajar jer .. haha
xpela , biar xde couple asalkan idup tenang lagik aman ,
walaupun hade sedikit rase jelous dekat kengkawan yang dah brpunye kan kan ,,
tapiiiiii .. lebih baekkkk single kotttt dari tereus d sakiti .. weeeee
tq YA ALLAH .. <3 <3 <3


ASSALAMUALAIKUM .





1 comments:

Emas Putih berkata...

haiii sy follow sini :)
http://kisahemasputih90.blogspot.com/

Catat Komen

my music

terintai - intai