Jumaat, 14 Disember 2012

( ABC lalat )



hikhik .. hye u all .. dum dum cakkk .
tara tataaaaaaaa .


Toink toink  ! inilah pengalaman ngeri yg perna aku dapat tau tau . hahhhh excited sangat nak makan abc ,, tup tup ade lalat kat atas aiskrim tuu .. aduh duh duhhh .. sedeyy den ! tuu lah syokk tengok fon ,, dok ngadap fb xkira mase , whtapps bagai ,, twitter lagik .. cukup lengkap kan … dapat lah pelengkap idup abc bersame lalat .. euwwwwww aceh aceh geli kemain lagik ,, padahal buang aiskrim atas dia ,, abc tuu aku telan jugak kan .. hikhik bukan pengotor owk tapi membazir nak buang .. lagipun xkena abc pun just lalat tuu gatal nak menyelam dalam aiskrim kite weyyyy ,,, ( kemain kasik penerangan lagik kau cimot ,,, takot org cop pengotor lettewww ) sudah semestinya cik belog kesayangan ku .. haiyakkkk setakat nie ok jerr ,, sihat lagik nie hahhh nak menaip belog cik pinky … belagak kau cimot ,, sat g da saket xtertanggung kunk .. maapkan kamik penunggu gua maapkan kamik .. selingan ya ya ya ! urmmmmm setakat nie jela yang mampu aku taip ,, kita jmpe d laen episode … taraaaaaa 




1 comments:

Nur Syahira berkata...

haha..abc lalat ? ish... prnah kene juga..tp mse bli lauk pak ya...btw,student kuim ;)

jemput dtg blog sy ^_^

Catat Ulasan

my music

terintai - intai