Isnin, 3 Disember 2012

:'( baju ilang tiada gantinyaa ~~


urmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm !


.. yg pendek sikit tuu aku lah ,, beserta baju yg ilang !
huiiiiii ... xmo xmo sedeyyy ..
yg d atas sikit si jemah lenggang ~ haha





Hello yunk .. hikhik jumpe lagik jumpe lagik .. mod akan bertukar sedey , menceyy , sentap n memacam lahh bila tengok baju yg d atas nie …hohohoiiiii  tertengok baju nie tadik , terus update .. ade jgk manusia macam nie kan ,,, baju pun jadik .. haiyoooo rase  nya bley kira bape kalik aku pakai baju nie coz syg nak pakai selalu , almaklumlah hadiah busday lah katekan … map ea my sis xpandai jage barang yg d beri .. huuuu :’(  xde rezeki nak kekal lame dlm koleksi baju kurung aku .. heeeee t bley hadiahkan bebanyak lagi x ?? lalalalaaaaa  k laaa ,, malas pulak nak cite lelebih pasal baju yg xtau sape pencuri nya nieee … moge TUHAN saja yg dpt membalas nya ,, aku dah halalkan k … ^_^ dap dip dup assalamualaikum baby boy n baby gurl … tetaaaa

0 comments:

Catat Komen

my music

terintai - intai