Sabtu, 29 Disember 2012

d penghujung !


achummmm .. hahhhh kua semua jenis bulu dlm lubang idung nie ..
heeeeeeeeeee ..
holla holli ,,, weeeee selamat malam semua ..
haihhh , baru d tinggalkan seminggu dah berhabuk  bersarang lelabah bagai kan ... 
( tipu bebenor ,, lelabah pun xnak singgah ! )


ok lah ,, skunk mase berlalu begitu pantas kan , 
xdpt nak d kejar ..
kalau dpt pun time mimpi jela .. itu pun smpai jatuh katil , law kecik2 dulu kencing dlm sua kan .. jgn xnak ngaku ehhh , tumbuk kunk ! pejam celik pejam celik dah nak abes bulan 12 tahun 2012 .. xda yg special lagik lah taun 2012 nie .. haha sebenarnya xmencari pun , dok tunggu jerr .. memang xdpt lah derr ! huhuu
kekadang jelez gak kengkawan dok gayut sini sane , gaduh bagai  n sayang sesemua lah .. tapiii xpela ,, mcm nie pun bahagia jerr .. so tumpang gembira tok kengkawan pun dah ok .. at least  hade lah jugak dari xdok ., heeeee
bile timbul soal laku ke x ,, tuuu tipu lah .. 
hado jerr yg nak ,,
 tapiii xbersedia satu , xda perasaan suka dua dan tiga sedang mencari .. lallaaaa lagipun xmo dah cinta2 monyet nie .. 
skunk law boley ,, kawan .. dtg uma bincang2 , kawen .. hahahhhh
gelojoh x ,, lantaklah janji  sah ! amboiii ,, jauh  dah nie ..
haha  calon pun xda lagik weyyy .. ok stop bab cinta n kawen



mari kita masuk bab amalan n akhirat ! hahhhh
atottttt ite lah .. hikhik 
tuu semua TUHAN jer yg mampu menilai , insyaAllah akan d perbaiki dari mase ke semase ,, mengikut kemampuan ..
xde istilah malas k , tapi kekadang  syaitan banyak menghasut lah ... heeee  xpe2 tingkatkan amalan syaitan pun takot kan ( padahal dgr org cite pasal hantu sikit dah gelabah satu malam .. nak tido pun takot ! hikhik )
Akhirnya, apa yang seharusnya kita lakukan ialah terus berdoa kepada Allah moga apa jua azam yang kita tetapkan itu ,
 akhirnya mendekatkan diri kita kepada Allah.
 Mardhatillah lah yang kita cari, setinggi mana pun azam kita, kita tetap hamba-Nya. 
Kita masih dan akan selalu mengharap kasih sayang Allah untuk berjaya. 
Mohonlah kepada orang-orang di sekitar kita,,
 untuk turut mendoakan kesejahteraan kita. 
Dalam masa yang sama kita pun mendoakan mereka.
 Moga ukhwwah dan kasih sayang ini mampu mendorong kita untuk mendapat keberkatan hidup, InsyaAllah.
ok lah ok lah .. t ku cite bebanyak bab agama kowang  pikir , 
aku bajet baek pulak kan ... yg penting saling mengingati ya ya ya ! insyaAllah boleyyy ... ^ _ ^


dum dum caaak ..
selamat tahun baru , ape azam taun depan 2013 ??
sila pokus bebaik jgn memaen lagi ehhh ..
haha jom sesame berazam ... 
selamat beramal ...
assalamualaikum ..
daaaaaaaaa ..








1 comments:

luqman zakaria berkata...

hepi new year...jom ler singgah arepnakbebel.com bc ucapan..heheh

Catat Ulasan

my music

terintai - intai