Ahad, 2 Disember 2012

$ pencuci muka ANUGERAH ! hah ape tuu ?

 


Posto posto , mane mane ! sabau lerrr, bak kate owg melaka .. baru nak mula taip .. gelojoh kau nokk ,, ngeeee .. sebelum tuuu , nak tau mood kowg macam mane ary nie k .. nahhhhh ambek sowing satu , tuu hahh , sila turunkan pandangan yaaa ..simpan dalam aty taw , t dah bersedia baru tell me k .. hikhik !


tuuu dia ,,, pilih2 mane berkenan .. 






skunk nak story sikit n nak share banyak sikit .. ape tuu , PENCUCI MUKA ANUGERAH .. ! actualy aku pun baru dpt info sebulan dua yang lalu ,, mule ambek endah xendah jerr sebab dah lali dah gune berbagai produk tapi masalah kulit still x settle gakk .. urmmm penat nokk ..  :"( 
tapi ,,, seminggu yang lalu sedare aku merangkap jiran sebelah menyebelah uma aku nie ade try benda nie ,, alhamdulillah muka dah suci dohhh .. huhu
so dgn secara rasmi nya aku pun nak try lah kan ,, tapi still ragu2 lagik .. lalalaaa
nanti lah aku cube bila mood mencuba dah sampai .. haha
jomm aku kasik info sikit ...




ok .. yang nie tok kulit yang bermasalah ..
contohnya .. ade jerawat , bintik itam dan sebagainya ..
nie yang sedare aku cube , aku curik2 klik ,, 
heeee





baeklah . yang nie kulit biasa , yang nak tambahkan seri kat muka tuu ..
hahahaa selingan nie aku curik kat mrs google taw taw ,, 
maap tercurik tadik ..
hikhik



BAHAN KANDUNGAN PENCUCI MUKA ANUGERAH  :

  1. Air Nyah Ion
  2. Glycerin
  3. Polysorbate 20
  4. Ekstak Sireh
  5. Ekstrak Buah Pinang
  6. Ekstrak Inai
  7. Ekstrak Avacado
  8. Vitamin E




CARA PENGGUNAAN PENCUCI MUKA ANUGERAH  :


  1. Tuangkan pencuci Muka anugerah ke atas tapak tangan.
  2. Sapukan pada muka dan usap perlahan di seluruh muka sambilmembaca Al-Fatihah.
  3. Biarkan selama 2-3 minit dan kemudian basuh muka anda sambil membaca selawat sebanyak tiga kali 



jadik , kesimpulannya d sini . sape nak bley dapatkan d kedai berdekatan ..
tuuu pun law jual lah .. haha harap dapat membantu lah .. insya Allah berkesan , belum cuba belum tau kan ... so ape tunggu lagik , berlari dgn selaju mungkin yaaa tok dapatkan produk nie jgn gaduh2 ,, xmo xmo .. asal ade duet semua dapat sowang sikit ,, jgn risau ! huhu
kulit akan bertambah halus dan mulus serta berseri2 n suci dalam debu .. 
heeeee
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .. 
phewitttttt . 





2 comments:

luqman zakaria berkata...

xpernah dgr pon pasal nih..huhu

misz w@teveR berkata...

cube google mesti ada .. haha

Catat Ulasan

my music

terintai - intai