Selasa, 23 Oktober 2012

senyum ..












Horeyyyy , horeyyyyyyy ! akhirnyeeeeeee … syukur  Alhamdulillah .. final exam pun sudah abes ,,, now mood cuty semester …. Walaupun kat otak nie dah mule berfikir tentang result .. hahhhh g buang jauh2 dulu ! fikir cuty fikir cuty k . heheheeeee nothing sepecial pun entry kalik nie … huuuuu




Hahhh . biaselah kan , time2 cuty macam nie memacam jemputan yang datang …. Baru start cuty ary nie ,,, ujung minggu kawan aku nak kawen … so ade kesempatan aku tibe ea kawan … insyaallah … pandai dyeowg semua pilih tarikh kan … heeeee rase teringin jugak nak kawen .. hahhh dah mule gatal lettewwww . tahniah kepada mereka2 yang akan bergelar pasangan pengatin baru time cuty nie k … 3 orang pensyarah ku akan kawen bulan 11 nie n kawan ku pun nak kawen . urmmmmm jelez2 .. yang jauh xdpt lah nak memenuhi undangan tapi akan ku kirim kan doa agar semuanya berjalan lancar k … 2 orang kawan aku akan bertunang !!! ayoyoyo kalau tarikh yang same so terpakse lahhh ku kunjungi yang mane dekat … lallaaaaaaa haihhhh t mesti nak menjawab soalan ceggini kan “kau bile lagik c-ma “ adoiai xsuka bebenau soalan nie …. Law ade jodoh xkemane kawan oiiiiii … 
^ _________________ ^



Okeyyyylahhhh .. sudah kepenatan ! bubyeeee … nahh ambek sowang sikit … 
<3 <3 <3 
muahhh muahhhh 

0 comments:

Catat Komen

my music

terintai - intai