Jumaat, 7 Disember 2012

@_@ dalam suka ada duka '


assalamualaikum ....




Hellooo cowok n cewek d sini sana n situ o d mana2 lahhh ,, wewitttt . “ moge semua dalam keadaan yang sihat sejahtera , serta gembira hendaknya  “ .. pantun xda kerat nie .. hikhik  sememangnya kalau ada tajuk mesti berbunyi nak bercerita kan .. tarikh keramat 04.12.2012 adalah hary gembira,suka,lompat2,girang dan sewaktu dgn nya buat mak kesayangan ku .kerana hari kelahirannya yang keee ?? bape bape ! cepat teka ..tettttt... tapiii hary itu jugak bertukar jadik duka apabila abg long nya telah pergi buat selama2nya .. woot woot sob sob :”(  !  aduhhhhhh . walaupun mak xtunjuk kesedihan tuuu tapi aku tauu dia sedeyy bangat ,, mau xsedeyyy abg dia ooooooo … xpe mak , kita doakan dia aman d sane taw taw .. xmo xmo seedy , kami kan adoooo .. heeeee


Urmmmm k laaa .. just nak wish kat mak aku ,, ( tuu pun law dia bace .. ^_% )
Moge panjang umur , murah rezeki t bley kongsi2 .. hehe
D beri kesihatan yg baek , n yg paling penting mak kena tauu nie ..
Hahh adik akan balas jasa mak n tunaikan permintaan mak ape sahaja ..
insyaAllah .. kalau adik dpt keje yg baek t ..
amin
moge makk bahagia selalu taw taw ..
xkan ku sakiti hatimu ,, xsanggup woooo .. haihhh
luf u so much makkkkkkkk ….muahhhhhhhhhhhhhhhhh
<3<3<3
( @_@ )




0 comments:

Catat Komen

my music

terintai - intai