Isnin, 5 November 2012

time menggiler kan diri :) part 2




hye cik puan n tuan puan sekalian alam ... mornink d hari isnin yang indah lagik permai ,, dah sarapan semua ??? dah mandi ?? dah siap kemas rumah ??? dan boleyy kita mula kan contengan tok ary nie ??? sila nyatakan yang mane korang suka ,, xnak pakse2 .. moge ary nie sesemua happy n ceria serta sihat hendaknye ... *____* sila gosok gigi sebelum membace t lemau jerrr .. heeee tanpa melengahkan mase lagik ,,, aku ingin memperkenalkan si gadis2 yang kebhusanan lagi kegilaan .. jom kita jengah pose2 yang xberape nak siuman nie .. ohhh no ohh no urmmm caaakkk !






cik aby .. yg paling mude antara kamik berempat .
hahhh xkesa lah janji masuk kepale ...
<3






ok .. nie dak cik nana ali ..
yg paling kuat antara kamik .. hikhik
takot ooo .. dulu perna kena tendang bola smpai ke muka ..
fobia2 !
<3  







next .. ZM atau lebih manja dengan name ,,
zawanah mahmod .. heeee
paling kuat makan bile mood makan dia tibe ..
xhenti2 ,, mengunyah jerr ..
haha
<3






okkk ... yg last skali ..
ceteka sape ???
cepattt ,, ada hadiah taw kalau betol ..
ahaks2 .
ini lah tuan empunye belog ,,
ceewahhhh ,
siap nak promote taw ....
:)




Sila perhatikan sebaek mungkin ! sangat pelahap kan …. Naseb lah kafe time nie kosong taw taw taw ,, kalau lah ramai msti org pikir budak nie giler . it’s ok lahhh ,,, tidak hipokrit kan,, sila jgn emo cimot .. xde org ckp pun,, kamu sndiri yg terase dah kenape .. haha ini lah kerja kamik mase lapang yang memang sengaje dilapangkang padahal ade jerr asgment n buku2 yg mnx dibace kamik yg rajin sangat nak buat last mnute .. ok lah dari xbuat kan … sememangnye buat kerja last minit nie best jgk… time tue beriya2 muka sengsowg buat keja , xtoleh kiri kanan ( ini Nampak sangat membohong ,, padahal sibuk g kacau org laen ) sampai makan pun lupe ,, tension jgn ckp ,, memanjang jer tension n stress sebab keja xsiap lagik ,, cube dah siap … tiap2 malam ajak tengok movie .. hahahaa tapi bile buat kerja awal ,, t msti ckp alaaaa banyak mase lagik ,, esok lahh . esok lah … itu jerr alasan nye ,, padahal malas dah menguasai diri ,, syaitan dah gayut2 kat telinga ckp jgn buat jgn buat mase masih banyak … hahhh kan dah tergoda .. euwwwwwww sempat nak berhoreyyy sini sane … manusia2 xpuas-puas berhibur lahh ,,, ecehh ecehhh padahal kau pun same lah cimot .. ada aku nyatakan di ats aku xbuat … xde kan xde , so !!!! sila jgn jelezzz .. tetibe jerr ,, hohoooho


jadik kita sudah sampai d penghujungnye ... sampai sini sahaja lah dulu yooo contenganku pada kalik ini ... sila jangan nakal2 .. maceh pada yang sudi membaci ,, pada yang xsudi tue tidak mengapa .. sekali lagi ku ulangi tiada paksaan ok ... tataaa titiii tituuuuuu !




0 comments:

Catat Komen

my music

terintai - intai